Tennisläger i Marbella -Spanien, 21 - 28 april-2023
Ett erbjudande till Dig som är intresserad att kombinera tennisspel med en solig semester-upplevelse i Marbella - Spanien. Tennisspelande familjemedlemmar eller vänner är också välkomna att resa med oss. Medföljande resenärer som vill deltaga i tennisträningen måste dock vara 18 år fyllda.


Resan innnefattar följande:

  • Flyg tur och retur Arlanda - Marbella samt transfer till hotell.
  • Inkvartering på hotell, frukost, boende med närhet till havet, stranden samt Puerto Banus.
  • Tennisinstruktion på Club International. Du spelar 3 timmar om dagen.

Vill Du spela golf, finns dussintalet 18-hålsbanor att tillgå (förutsatt att Du har grönt kort).

Utresan från Arlanda till Malaga sker den 21 april kl 14.10 med Norwegian och hem den 28 april kl 15.10.

Costa Del Sol, har mycket att erbjuda förutom tennisen. Vill Du ta med Dig familjen eller någon annan som inte har för avsikt att spela tennis går detta naturligtvis bra. Priset för dessa blir då reducerat. Antalet tennisspelande deltagare har vi maximerat till ca 24 personer. Tillgängliga "tennisplatser" kommer att fördelas i den turordning som anmälan kommer oss tillhanda.

Priset för dessa 7 dagar i Marbella är för tennisspelande deltagare 18.000:- per person och inkluderar då flyg tur och retur, inkvartering singelrum, tennisinstruktion samt transfer. Vid frågor/anmälan sms:a eller ring Jörgen på tel 0708-650301.

 Obs! Vi behöver din anmälan senast 30:e januari. Du behöver delbetala halva kostnaden (9 000 kr) under första veckan i februari för att reservera din plats.


Tenniskurs 2024

Vill du börja spela tennis i Stockholm, Solna? Prova på att spela tennis gratis!

Tennislektioner för vuxna

  • Alla deltagare är välkomna till våra vuxenkurser i tennis, från rena nybörjare som aldrig tidigare spelat tennis till avancerade tennisspelare på tävlingsnivå.
  • Vill du veta hur våra elever tycker det är att gå tenniskurs i Tennispoolen så kan du se intervjuer med några av dem på vår Video-sida.
  • Känner Du Dig osäker är Du välkommen att GRATIS komma och provspela hos oss innan Du bestämmer Dig för att börja en tenniskurs hos oss. (Ett provspelstillfälle per deltagare). Klicka här för anmälan till nästa provspel.