Tennispoolen AB, F-skattebevis, Org nr 556840 - 0039, är ett privat utbildnings / friskvårds-företag. Vi arbetar med tenniskurser för vuxna och då främst i grupp. Genom ett samarbetsavtal med Solna Tenniscenter bedriver vi vår verksamhet i Solna Tenniscenter.

Företagarna Sundbyberg delar ut priset för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Företagarna utsåg Jörgen Gustavsson och Tennispoolen till Årets företagare 2008

Har Du ytterligare frågor besvarar Jörgen Gustavsson gärna dessa. Titta på Kontakt för att hitta telefonnummer och e-postadress.


Tenniskurs 2024

Vill du börja spela tennis i Stockholm, Solna? Prova på att spela tennis gratis!

Tennislektioner för vuxna

  • Alla deltagare är välkomna till våra vuxenkurser i tennis, från rena nybörjare som aldrig tidigare spelat tennis till avancerade tennisspelare på tävlingsnivå.
  • Vill du veta hur våra elever tycker det är att gå tenniskurs i Tennispoolen så kan du se intervjuer med några av dem på vår Video-sida.
  • Känner Du Dig osäker är Du välkommen att GRATIS komma och provspela hos oss innan Du bestämmer Dig för att börja en tenniskurs hos oss. (Ett provspelstillfälle per deltagare). Klicka här för anmälan till nästa provspel.