Det finns några olika parkeringar i närheten av Tennishallen. Priserna (och apparna) på dessa parkeringar ändras då och då så du behöver hålla lite koll på dem.

 

Den som är bäst just nu är den som finns till höger om tennishallen. Där parkerar du med Linky-appen och då kan du ange att du är besökande till tennishallen och få ett bättre timpris på din parkering.

 

 

Det kan vara smidigt att ladda ned Linky-appen i förväg eftersom man behöver skapa konto och lägga in sina betaluppgifter och sin bils registreringsnummer för att kunna använda appen.

 


Tenniskurs 2024

Vill du börja spela tennis i Stockholm, Solna? Prova på att spela tennis gratis!

Tennislektioner för vuxna

  • Alla deltagare är välkomna till våra vuxenkurser i tennis, från rena nybörjare som aldrig tidigare spelat tennis till avancerade tennisspelare på tävlingsnivå.
  • Vill du veta hur våra elever tycker det är att gå tenniskurs i Tennispoolen så kan du se intervjuer med några av dem på vår Video-sida.
  • Känner Du Dig osäker är Du välkommen att GRATIS komma och provspela hos oss innan Du bestämmer Dig för att börja en tenniskurs hos oss. (Ett provspelstillfälle per deltagare). Klicka här för anmälan till nästa provspel.