Anmälan Trivselkväll

Nu är det dags för Tennispoolens interna turnering. Som deltagare är Du hjärtligt välkommen att vara med och spela, lördagen den 17 december.

Vi hoppas Du kan vara med då. Vi kör i gång 17.50 och håller på tills vi är klara fram på natten.

Tag med racketen och det glada humöret och kom till Solna Tenniscenter. Har Du ingen egen racket får Du låna av oss. Turneringen är till för alla oavsett spelstyrka. Vi kör dubbel och har en presentation ang det när ni kommer.

Vi tränare, gör tillsammans indelningen av dubbelparen så att dessa blir så rättvisa och bra som möjligt. Beroendes på vilka som anmäler sig så blir det troligen mixeddubbel. Vi kör 10 minuters matcher och räknar 1 vunnen boll = 1 poäng osv. Flest antal poäng efter 10 minuters spel vinner. Är ställningen lika spelas en avgörande poäng. "Sudden Death".

Anmälningsavgiften, 300 kronor per deltagare, betalas på bankgiro 5971-9070 innan du kommer 17 december. En dricka smör, bröd och kaffe ingår. 

Vill Du vara med är det viktigt att Du inte uteblir eftersom Din partner i så fall står ensam och väntar på att Du skall komma. Skulle Du bli sjuk, ring då omgående och meddela detta så att vi hinner pussla ihop någonting nytt. 0708650301.

 Fyll i anmälan här nedan DIN ANMÄLAN VILL VI HA SENAST TISDAGEN DEN 13 december.

 

Välkommen!

Med vänliga tennishälsningar

Jörgen Gustavsson

 

Anmälningsformulär

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Tenniskurs 2024

Vill du börja spela tennis i Stockholm, Solna? Prova på att spela tennis gratis!

Tennislektioner för vuxna

  • Alla deltagare är välkomna till våra vuxenkurser i tennis, från rena nybörjare som aldrig tidigare spelat tennis till avancerade tennisspelare på tävlingsnivå.
  • Vill du veta hur våra elever tycker det är att gå tenniskurs i Tennispoolen så kan du se intervjuer med några av dem på vår Video-sida.
  • Känner Du Dig osäker är Du välkommen att GRATIS komma och provspela hos oss innan Du bestämmer Dig för att börja en tenniskurs hos oss. (Ett provspelstillfälle per deltagare). Klicka här för anmälan till nästa provspel.