Youtube | Undrar du hur det är att spela tennis i Tennispoolen? Se några av våra elever berätta hur de tycker att det är att gå en tenniskurs hos oss.

 

 Madeleine Birkedahl har gått tenniskurs i Tennispoolen i 2 år. Se vad hon tycker och hör hennes bästa tips till dig som funderar på att börja spela tennis.

 

Isabel Alenius har gått tenniskurs i Tennispoolen i 7 år. Se vad hon tycker och hör hennes bästa tips till dig som funderar på att börja spela tennis.

 

Rafael Gonzales deltog i Tennispoolens trivselkväll och fick möjlighet att spela tennis med den särskilt inbjudne Jonas Björkman. Jonas Björkman kom till Tennispoolens trivselkväll hösten 2014 för att berätta om sin välgörenhetsstiftelse ZF Foundation och spela en uppvisningsmatch. Ett par lyckliga deltagare på trivselkvällen fick också möjlighet att spela lite med Jonas.Hör också Rafaels tips till dig som funderar på att börja spela tennis.

 

Peter Pyk har gått tenniskurs i Tennispoolen i 4 år. Se vad han tycker och hör hans bästa tips till dig som funderar på att börja spela tennis.

 

Annika Hallengren berättar varför hon spelar tennis i Tennispoolen och ger sitt bästa tips till dig som ännu inte börjat spela tennis, men skulle vilja prova.

 

 

Anne Kenttä spelar tennis i Tennispoolen sedan mer än 10 år och tycker att det inte bara är väldigt roligt utan att det även är ett bra sätt att koppla av från jobbet. Se vad Anne tycker om Tennispoolens tränare och hennes bästa tips till den som funderar på att börja spela tennis.

 

Clas Rolander spelar tennis i Tennispoolen sedan c:a 10 år och tycker att det bästa med att spela i Tennispoolen är kontinuiteten, att man kommer iväg, och att man tränar även de slag man inte behärskar riktigt lika bra. Det gör att tennisen hela tiden utvecklas. Se även Clas bästa tips till dig som funderar på att börja spela tennis men ännu inte gjort slag i saken. 

 


Tenniskurs 2024

Vill du börja spela tennis i Stockholm, Solna? Prova på att spela tennis gratis!

Tennislektioner för vuxna

  • Alla deltagare är välkomna till våra vuxenkurser i tennis, från rena nybörjare som aldrig tidigare spelat tennis till avancerade tennisspelare på tävlingsnivå.
  • Vill du veta hur våra elever tycker det är att gå tenniskurs i Tennispoolen så kan du se intervjuer med några av dem på vår Video-sida.
  • Känner Du Dig osäker är Du välkommen att GRATIS komma och provspela hos oss innan Du bestämmer Dig för att börja en tenniskurs hos oss. (Ett provspelstillfälle per deltagare). Klicka här för anmälan till nästa provspel.